Username :
Password : ?
Register

Woopy - Tuesday 8th December 2020

Tuesday 8th December 2020
Woopy
Front Squat
5 x 70kg
5 x 70kg
5 x 90kg
3 x 110kg
3 x 125kg
3 x 130kg

En hier bij gelaten. Erg koud in de garage. Heb een elektrisch vuurtje maar er kwamen al snel pijntjes overal in mijn benen die duidelijk komen van niet warm genoeg te zijn. Vorige week 3x3x130 FSQ maar nu was 1 setje al meer dan zwaar genoeg. Nog beginnen power cleanen maar voelde al snel dat dat niet goed ging komen.
Suckt, want vanaf volgende wave komen de singles. Kijken of het helpt als ik volgende keer het vuurtje al een uur op voorhand opzet. Misschien morgen de power clean nog inhalen.
quote |
0 likes | 2 comments
Tuesday 8th December 2020 18:14
Woopy
Intussen bedacht dat ik zo'n legging achtig iets heb om onder een skibroek aan te doen. Denk dat het een goed idee is als ik dat volgende keer onder mijn trainingsbroek aandoe. Er is hoop!
quote
0 likes
Wednesday 9th December 2020 9:04
Rik
Ik die ook soms zo een legging achtige loopbroek aan als het erg koud is. Dat helpt zeker.
De broeken van XXL zijn ook lekker warm en niet duur.
Ik zal het type eens opzoeken. Deze => https://xxlnutrition.com/be_nl/kleding/herenkleding/trainingsbroeken/mehit-jogger
Ik heb die in de lange en korte versie. Beide zijn lekker warm en aangenaam om in te trainen. De korte houdt de heupen lekker warm. Maar je kan je knee sleeves nog aan doen zonder dat een broek in de weg zit. Is wel handig vind ik.
Als je knee sleeves aan doet is die lange misschien wat te strak om ze er onder aan te doen. En er over lijkt me al helemaal niks.
Zonder knee sleeves is die lange wel zalig warm.
Last edited: Wednesday 9th December 2020 9:42
quote
0 likes