Username :
Password : ?
Register

Woopy - Tuesday 14th June 2022

Tuesday 14th June 2022
Woopy
De planning is om zeep. Gisteren telefoon van de bank gekregen dat de akte die morgen ondertekend zou worden, uitgesteld gaat worden omdat een document dat ik moest invullen maar geen weet van had en nooit ontvangen heb, niet ingediend heb. Voorlopig nog geen idee wanneer het zal lukken. De verhuis wordt dus ook verplaatst.
Leuk als alles al geregeld was, inclusief verlof, afspraken met vakmensen, afspraken met vrienden die kwamen helpen verhuizen, afspraak om het huurcontract op 1 juli te stoppen,...
Normaal had ik gisteren, donderdag en vrijdag getraind. Gisteren had ik niet echt zin. Morgen had ik vrijaf voor de akte en huis wat opkuisen. Dat heb ik last minute naar vandaag kunnen verhuizen zodat ik eerst en vooral alles in orde kon brengen. Geen dag verliezen. Verder weinig te doen vandaag, dus nu trainen.
De kans dat de verhuis nu super slecht valt voor mijn strongman wedstrijd op 10 juli, is best reëel, dus die deelname zal ik misschien moeten annuleren... Even afwachten tot we een datum hebben.
Moet ik er nog bij zeggen dat ik niet blij ben?

Log press
3 x 76kg
3 x 91kg
4 x 103.5kg (Vlot. Aanpak hier ook wat veranderd. De drie heavy singles vervangen door 3x4 met lichter gewicht. Terug wat volume opsteken. Ik moet pas eind oktober gepiekt zijn voor log)
4 x 103.5kg (Solid. Dit was nog eens een set die goed voelde qua stabiliteit enzo)
6 x 103.5kg (Goeie set! 7de was wel gelukt maar was al zwaar geweest. Dit waren 6 mooie snelle gecontroleerde reps) PR

Bench press
6 x 70kg
4 x 110kg
2 x 130kg
4 x 137.5kg (Best zwaar. Hierna even geveegd want had de indruk dat mijn voeten wat gleden over het stof)
4 x 137.5kg
4 x 137.5kg
6 x 137.5kg (6de was doorduwen. 5de was nog een goeie rep) PR

Pull up
3 x (Met de barbell in het squat rack en mijn benen hoog opgetrokken. Niet praktisch 😅)
2 x (Waarom voelt dit 10 keer moeilijker dan een gewone pull up? 😂)

Nog begonnen aan triceps + biceps, maar mijn biceps zeiden nope. Of beter gezegd, mijn grip. Van 50 naar 40kg gezakt en kon de axle nog steeds amper vasthouden. Bizar.

Soit, goeie training wel, zeker gezien de omstandigheden. Na de middag trainen bevalt me altijd wel. Jammer dat een mens dan meestal werkt :(
quote |
0 likes | 6 comments
Tuesday 14th June 2022 16:19
Dennis
Fuuck man wat een kutzooi! Sta je dan weer mooi, omdat er 1 docu te weinig is waar niemand wss iets over gezegd heeft.... toch een goeie training idd maar damn gelukkig word je hier niet van
quote
0 likes
Tuesday 14th June 2022 17:05
Rik
Da's een zware tegenvaller zeg. Soms doen ze ook maar alsof dat allemaal vanzelfsprekend is en ge elke week wel ergens een huis koopt en dus elk document wel kent en weet waar het te vinden. Wie doet dat nu niet, toch? :/ Zeer frustrerende situatie.
Hopelijk krijg je het nog op een redelijke termijn in orde.
Last edited: Tuesday 14th June 2022 17:05
quote
0 likes
Wednesday 15th June 2022 9:52
Woopy
Mijn document was gisteren nog voor het eind van de dag verwerkt. Met mijn bankier gebeld, en er was even hoop dat alles nog zoals gepland zou kunnen doorgaan vandaag, maar de persoon die de nodige papieren naar hem moest sturen was al naar huis, dus helaas...
Nu dus in volle afwachting van een mail van de notaris met een nieuwe datum. Ik hoop dat die niet te lang treuzelen, zodat ik alles zo snel mogelijk opnieuw kan beginnen plannen. Eind van de dag eens bellen, als ik dan nog niets gehoord heb...

Als ze me vrijdag gecontacteerd hadden om te zeggen dat dat document nog miste, ipv maandag, dan was er dus geen enkel probleem geweest he...
quote
0 likes
Wednesday 15th June 2022 10:18
Rik
Banken ... ik kan er weinig goed over zeggen.
Hopelijk vallen alle vertragingen nog mee.
quote
0 likes
Thursday 16th June 2022 16:19
Woopy
Die bank vraagt echt om slaag he...

Dinsdagnamiddag krijgen we dus bericht dat het document in orde is. Woensdagochtend bel ik naar de notaris met dat nieuws, en die zou een nieuwe datum zoeken met de notaris van de verkoper.

Tot vandaag geen bericht gekregen.

De verkoper belt me om te zien of ik nog nieuws heb, en ik leg de stand van zaken uit. Zij belt met haar notaris, die naar mijn notaris belt, die zegt dat ze nog wachten op bevestiging van het hoofdkantoor van mijn bank, dat alles in orde is. De bevestiging die ik al sinds dinsdag heb dus.

Ik mail naar mijn bankier. 5 minuten later antwoordt die dat die aan het hoofdkantoor gaat vragen om er werk van te maken. 20 minuten later krijg ik mail van de notaris dat de bank hen gecontacteerd heeft en alles in orde is, en ze nu dus echt een datum kunnen zoeken.

Dus het hoofdkantoor zat gewoon... te wachten ofzo. Solitaire aan het spelen ofzo, weet ik het.
quote
0 likes
Friday 17th June 2022 14:36
Rik
Miljoenen transacties van geld waar belastingen op ontweken moeten worden, zijn veel belangrijker dan iemand die een bescheiden huis wil kopen. Dat snapt ge toch wel.
quote
0 likes