Username :
Password : ?
Register

Woopy - Thursday 8th July 2021

Thursday 8th July 2021
Woopy
Bench press
6 x 70kg
5 x 90kg
4 x 110kg
4 x 125kg
4 x 125kg
4 x 125kg
4 x 125kg (Best zwaar)

Deadlift
3 x 70kg
3 x 120kg
3 x 160kg
2 x 185kg
1 x 205kg
1 x 225kg (Damn, heel zware en trage rep. Net genoeg snelheid nog om hem over mijn knieën te krijgen, en daarna heb ik hem dan wel.)

Zware training. Voelt alsof ik twee weken niet getraind heb
quote |
0 likes | 3 comments
Thursday 8th July 2021 19:38
Dennis
Beetje mindere dag gebeurt wel eens. Toch weer dik gebencht
quote
0 likes
Monday 12th July 2021 10:28
Woopy
Dit weekend niet getraind. Had er geen zin in. Op anderhalve week twee huisdieren verloren heeft er wsl iets mee te maken.
Deze week nog wat proberen doen. Zaterdag vertrek ik tot donderdag met vrienden op reis, dus dan zal er niet getraind worden. Er is in het hotel een 'fitness' zaaltje maarja, je weet wel hoe zo'n zaal er uit ziet 😅
Daarna nog iets meer dan twee weken met de camper door Polen trekken, richting Litouwen. Ik ga een basis aan trainingsspullen meenemen (squat stands, los bankje, barbell, schijven en mss mijn nieuwe houten log als die in mijn laadruim past). Het plan is om dan wel regelmatig te trainen, maar dat gaat van veel factoren afhangen natuurlijk. Droog weer, op een plaats staan waar het niemand stoort, vermoeidheid van mss een hele dag gewandeld te hebben, en bv na mijn geplande uitstapje naar Auschwitz ga ik vermoedelijk ook geen zin hebben in training.
De laatste week van mijn langste verlof ooit, wordt een soort trainingskamp in een zomerhuisje van niemand minder dan Big Z! Dat is dus wel extra motivatie om de weken er voor mijn niveau wat op peil te houden. Ik weet heel weinig details over die week, buiten dat we er met een groep van drie Belgen (mezelf incl) en mss nog 1 andere persoon gaan zijn, dat het een soort all-in vakantie @Savickas is, en dat hij ook met ons wat zou toeristen door zijn land. Gaat memorabel worden denk ik.
Daarna dan op twee en een halve dag de rit van 2000km naar huis aanvatten om dan dinsdagavond thuis te zijn en woensdag terug te kunnen werken. Ik vermoed dat er die week ook niet veel getraind zal worden, want ik zal gesloopt zijn.
quote
0 likes
Monday 12th July 2021 10:36
Dennis
Ff weinig trainen en meer genieten dus. Heeel erg jammer van je huisdieren man :( 1 is al erg genoeg maar nu 2 op zo korte tijd :(

Trainingskamp bij Big Z shiiiit met nog belgen. Dat gaat vermoedelijk wel heel nice zijn!
quote
0 likes